2018-06-05 17:02News

Logent tillväxtresa fortsätter med anställning av ny medarbetare inom Business Development för att möte ökad efterfrågan inom Logistik i Norge

null

Vi hälsar vår nya erfarna medarbetare Tor Christian Holmesland välkommen till vår avdelning för Business Development. Med sin gedigna kunskap och erfarenhet inom Logistik i Norge kommer Tor Christian möjliggöra ökat fokus och fortsatt tillväxt på norska marknaden.

Tor Christian Holmesland är vår nye Business Development Manager i Norge. Tor Christian kommer närmast från läkemedelsgrossisten Alliance Healthcare där han har varit logistikchef senaste tre åren. Han har bred erfarenhet inom logistik från olika positioner inom DHL Supply Chain samt som ansvarig för distribution för Ringnes/Carlsberg i Norge. Inom DHL arbetade Tor Christian flera år som ansvarig för terminalen för Norgesgruppen i Vestby och därefter som ansvarig för implementering av norska och internationella kunder i DHLs nya lager i Toveien.

Tor Christian spenderar helst sin lediga tid med familjen och goda vänner, antingen hemma i Fjerdingby vid Lilleström eller i stugan vid Vestfoldkusten.

Vi är väldigt glada att Tor Christian har valt att komma till oss och att vi förstärker vår position som marknadens ledande one-stop shop inom logistik i Sverige och Norge. Vi får allt fler förfrågningar inom Logistikområdet från kunder i Norge och det är ett viktigt strategiskt tillväxtområde för Logent.


About Logent

Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster som lagerhantering, tull och Transport Management, Hamn och Kombiterminaler, Bemanningstjänster samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.5 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer.