2017-09-22 12:00News

Vi expanderar med nya medarbetare inom Business Development

null

Eric Sandgren är vår nye Business Development Manager. Eric har bred erfarenhet från olika positioner inom Volvo Car Group de senaste 5 åren, då han arbetat med Strategic Value Chain Development och som Director Operational Development samt Lean Deployment inom Supplier Quality Management.

Innan Volvo Cars arbetade Eric 8 år som managementkonsult på Accenture, med primärt fokus på Supply Chain Management, strategi och produktutveckling främst inom bilindustrin och tillverkande industri. Eric kommer att arbeta med våra största kunder, affärsutveckling och försäljningen inom våra samtliga affärsområden.

Eric spenderar gärna sin lediga tid med familjen, på golfbanan eller på havet.


Charlotta Oom är Head of Marketing and Communications. Hon har lång erfarenhet av kommunikation och marknadsföring inom B2B och B2C, bl.a från finans-, media-, mäss- och konsultbranschen. Charlotta har bl.a varit CCO på Collector Bank, där hon byggde varumärket från starten. Hon har arbetat med affärsutveckling och kommunikation på Svenska Mässan, strategisk rådgivare inom hållbarhet på egna företaget Beadifference, managementkonsult på Prové och som byråchef på PS Communication. Charlotta kommer att fokusera på att bygga varumärket Logent.

Fritidsintressen är löpning, vandring, yoga och ridning. Hon är kioskmedarbetare och fan till barnens olika intressen basket, friidrott, simning och gymnastik.


Markus Andersson är vår nye WMS Manager och kommer förstärka vår kompetens inom Warehouse Management Systems och Transport Administration. Markus har erfarenhet från WMS mjukvara och processer från sina 6 år på Swisslog, där han bl.a arbetat med applikationshantering i olika roller som mjukvaruutvecklare/support ingenjör, mjukvaruprojektledare och som affärsanalytiker. Markus kommer att ansvara för våra skräddarsydda system hos våra logistikkunder och samarbetspartners samt att utveckla samarbetet med WMS-leverantörer, bl.a Aptean.

Fritidsintressen är mountainbikecykling, löpning och ishockey och barnens aktiviteter innebandy och gymnastik  samt ett eget hemautomationsprojekt.

Vi är väldigt glada att Eric, Charlotta och Markus har kommit till oss och med dem kommer vi förstärka vår position som marknadens ledande one-stop shop inom logistik i Sverige och Norge. 


About Logent

Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster som lagerhantering, tull och Transport Management, Hamn och Kombiterminaler, Bemanningstjänster samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.5 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer.