2021-06-18 13:06Press release

Bubbleroom bygger nytt huvudkontor och distributionscenter på Viared i Borås tillsammans med CH Square och Logent

Borås, Sverige, juni 2021

Bubbleroom växlar upp, bygger nytt huvudkontor och distributionscenter på Viared i Borås tillsammans med CH Square och Logent

CH Square har tecknat avtal med detaljhandelsbolaget Bubbleroom om att etablera ett nytt huvudkontor och distributionscenter i Borås och Bubbleroom förlänger därmed samtidigt sitt strategiska partnerskap med Logent för etablering och drift. Byggnationen av den 20.500 kvm stora fastigheten påbörjas omgående för att vara redo för inflyttning till sommaren av 2022. För att möta framtidens logistikutmaningar kommer en automationsanläggning att installeras i den nya fastigheten.

”Det här är ett väldigt stort steg för oss med flytt av både kontor, lager och fotostudio till nya toppmoderna lokaler. Med det nya lagret kommer vi att kunna fortsätta leverera på vår omsättningstillväxt och förbättra våra ledtider till våra kunder. Vi gör detta tillsammans med CH Square och Logent som spelar i toppdivisionen inom logistik, lageretableringar och lagerautomation och är idealiska partners för oss” säger Joel Sandberg, COO på Bubbleroom.

”Vi ser fram emot ett bra samarbete med Bubbleroom och tackar samtidigt för förtroendet att få genomföra denna etablering. Vi vet vad som behövs av fastigheten för att verksamheten ska bli effektiv för att möta slutkundens krav” säger Jan Lindberg, Ordförande & Partner i CH Square.

”Vi är väldigt stolta över att vi har fått fortsatt förtroende från Bubbleroom och att vi får vara en del av deras spännande tillväxtresa. Vi har arbetat tillsammans med Bubbleroom i tre år i en manuell lösning och är väldigt glada för att Bubbleroom ser en ljus framtid och tar steget till en ny modern lagerfastighet och investerar i automation. Logents erfarenhet och kompetens inom design, implementering och drift av dedikerade skräddarsydda logistiklösningar kommer bidra genom hela resan” säger Eric Sandgren, Vice President Business Development på Logent.

För mer information, vänligen kontakta:

Joel Sandberg, COO New Bubbleroom Sweden AB

0705-12 27 24

Joel.Sandberg@bubbleroom.com

Jan Lindberg, Ordförande & Partner CH Square AB

0707-10 38 04

charmilla@telia.com

 

Eric Sandgren, Vice President Business Development Logent Group

0707-24 93 17

eric.sandgren@logent.se

 

Om CH Square

CH Square bildades 2019 som ett samarbete mellan Charmilla AB, Hökerum Fastigheter AB och kvartetten Peter Nilsson, Mikael Jinglöv, Johan Gustavsson, och Alexander Söderberg med målet att förändra och utmana marknaden för logistikfastigheter.

Om Bubbleroom:

Bubbleroom är nummer 1 i Norden inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Bolaget har en hög andel egna varumärken och försäljningen sker primärt på den Nordiska marknaden.


About Logent

Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Lager- och Produktionslogistik, Transport Management, Tullhantering och Hamnverksamhet samt Bemanningstjänster och Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.5 mdr SEK, sysselsätter ca 3 000 personer och finns i Sverige och Norge.