2021-11-29 12:30Press release

DLP förlänger logistikavtalet med Logent

Logent har sedan juli 2018 varit logistikpartner åt dryckesdistributören DLP för drift av verksamheten i Jordbro. Lagerverksamheten sysselsätter mer än 100 personer och flera optimeringar genomförs i samband med det nya avtalet för att stärka kundens konkurrenskraft.

Det är alltid roligt när vi får möjligheten att fortsätta samarbetet med en befintlig kund, vilket är ett kvitto på det stora värdet vi tillför i våra partnerskap, säger Joel Engström, Business Development Director på Logent Group.

Verksamheten i Jordbro förser Systembolaget, grossister och restaurangbranschen med alkoholhaltiga drycker och totalt sett plockas ca 10 miljoner kollin per år. 

 

Om DLP

DLP erbjuder tillsammans med moderbolaget ME Group i Finland en kvalitativ logistisk helhetslösning för importörer av alkoholhaltiga drycker för den svenska och finska marknaden. DLP’s mål är att vara en långsiktig privat samarbetspartner med fokus på flexibilitet och nära kundrelationer.


About Logent

Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Lager- och Produktionslogistik, Transport Management, Tullhantering och Hamnverksamhet samt Bemanningstjänster och Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.8 mdr SEK, sysselsätter ca 3 000 personer och finns i Sverige och Norge.