2021-02-05 13:50Press release

Industrikoncernen AGES förstärker sin transportlogistik

Effektivitet, flexibilitet och lyhördhet är några av industrikoncernen AGES viktigaste ledord och som en del i AGES fortsatta satsning på effektivitet och kvalitet har företaget nyligen beslutat att stärka sin transportlogistik genom ett samarbete med Logent Transport Management. Med lösningen tar AGES ytterligare kontroll över transportlogistikens kostnader, kvalitet och miljöpåverkan. En viktig del i detta är också att transportadministrationen kommer att effektiviseras via Logents organisation och verktyg för transportbokning, fakturakontroll, miljökalkylator etc.

På AGES är vi måna om att fortsätta utveckla vår verksamhet, att säkra hög effektivitet samtidigt som vi håller hög servicenivå mot våra kunder. Transportlogistiken är ett viktigt område att löpande utveckla och här har vi beslutat att ta stöd av Logents specialister inom området. Förutom att vi med hjälp av Logent vet att vi har kontroll över transportlogistiken har vi nu även säkrat en förstärkt kompetens /drivkraft när det gäller att löpande vidareutveckla flödena genom ett systematiskt utvecklingsarbete.” säger AGES Koncernchef Anders Magnusson

”Logent Transport Management tar ett helhetsgrepp om våra kunders transportlogistik i syfte att driva systematisk utveckling. Vår huvudsakliga kundbas är industriföretag i Norden, men verksamheten blir alltmer internationell i takt med att våra kunders verksamheter expanderar. Vi är stolt partner till många ledande Nordiska industriföretag. Vi hälsar nu även AGES varmt välkomna till nätverket och den samlade fantastiska kompetens som finns där.”, säger Fredrik Strömberg, VD Logent Transport Management AB.

_______________________________________________________________________________

 

Om AGES

AGES verksamhet omfattar huvudsakligen pressgjutning i aluminium, skärande bearbetning av metall, tooling, svetsning och montage. Drivna produktionsprocesser, entreprenörsanda och teknisk spetskompetens skapar förutsättningar att leverera marknadens bästa lösningar med god tillverkningsekonomi. Våra enheter är moderna, flexibla och effektiva. Produktionen är koncentrerad till komponenttillverkning i medelstora till större serier, främst mot fordons- och verkstadsindustrin. Vi anser att teknisk kompetens och ett personligt engagemang är nyckeln till ett givande samarbete.

 

För mer information om Logent Transport Management AB, kontakta:

Anders Rubin, Sales Executive Transport Management

Tel: +46 70 712 5781

E-post: anders.rubin@logent.se

Web: https://logent.se/transporthantering/

 


About Logent

Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Lager- och Produktionslogistik, Transport Management, Tullhantering och Hamnverksamhet samt Bemanningstjänster och Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.5 mdr SEK, sysselsätter ca 3 000 personer och finns i Sverige och Norge.