2021-02-17 08:44Press release

Logent är stolt logistikpartner till industriföretaget ESBE

Logent är stolt logistikpartner till det framgångsrika och prisbelönta industriföretaget ESBE, vilka nyligen förärats med priserna Export Hermes och Sweden´s Best Managed Companies. Med ett helhetsansvar för ESBEs transportlogistik har Logent varit med och bidragit till denna fantastiska utveckling.

 

Genom samarbetet inom Transport Management har ESBE fått ytterligare kontroll över sin transportlogistik avseende kostnader, kvalitet och miljöpåverkan. Logent förstärker samtidigt den samlade Logistikkompetensen inom ESBE, en viktig parameter när det gäller att snabbt och kostnadseffektivt komma ut med produkter på nya marknader.

 

”Att vi vunnit Export Hermes är ett bra betyg på att vi är på rätt väg. Effektiv transportlogistik är avgörande i vår fortsatta satsning och därför har vi beslutat att ta stöd av Logents specialister inom området. Förutom att vi med hjälp av Logent får kontroll över transportlogistiken har vi nu även framtidssäkrat vår Transportlogistik. Vi tror på Logents upplägg där de är ”motor” i den systematiska utvecklingen av Logistiken” säger ESBEs VD och Koncernchef Peter Cerny.  

 

 

En ytterligare effekt från samarbetet är att ESBEs egna organisation avlastas genom en mer effektiv transportadministration. Detta gör att företaget kan lägga ännu mer av sin tid på kärnverksamheten. __________________________________________________________________________________

Om ESBE

ESBE tillverkar, utvecklar och marknadsför ventiler och ställdon som reglerar vätskebaserade system i små och stora byggnader. Produkterna ger bättre energiutnyttjande, komfort och säkerhet i system för uppvärmning, kylning och leverans av tappvatten. ESBE-familjen växer ständigt och består för tillfället av över 200 medarbetare och har en årsförsäljning på närmare 500 MSEK. Huvudkontoret och fabriken ligger i Reftele i Sverige, dotterbolag i Tyskland, Frankrike, Italien och Polen.

 

För mer information om Logent Transport Management AB, kontakta:

Anders Rubin, Sales Executive Transport Management

Tel: +46 70 712 5781

E-post: anders.rubin@logent.se

Web: https://logent.se/transporthantering/


About Logent

Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Lager- och Produktionslogistik, Transport Management, Tullhantering och Hamnverksamhet samt Bemanningstjänster och Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.5 mdr SEK, sysselsätter ca 3 000 personer och finns i Sverige och Norge.