2018-04-25 11:19Press release

​Logent och PoG Woody Bygghandel har tecknat ett avtal inom bemanning

null

Logent och PoG Woody Bygghandel i Skåne har ingått ett samarbete inom bemanning. Vid behov anlitas personal från Logent för att kunna hålla hög servicegrad och möta kundernas behov av service.

PoG Woody Bygghandel är ett familjeföretag i tredje generationen och finns på sex orter i Skåne; Södra Sandby, Malmö, Tomelilla, Hörby, Helsingborg samt Sjöbo. Företaget erbjuder allt från såg- och hyvleriservice, byggrådgivning, träexpertis, transport, logistik miljövänliga byggtips och mycket mer. 

- Då vi växer i en hög takt hade vi behov att hitta en samarbetspartner som kan hjälpa oss med att hitta duktig personal. Vi ser fram emot att samarbeta med Logent, de har visat stor förståelse för våra behov och blir en viktig partner till oss med att säkerställa att vi har rätt personer på rätt plats. Vi är proffs och vill jobba med proffs, det var viktigt för oss att hitta en partner som är specialister inom sin bransch där vi kan växa tillsammans, säger Louise Strand Regionchef/Marknadschef på PoG Woody Bygghandel. 

- Vi på Logent är oerhört stolta över att få leverera till PoG Woody Bygghandel, det är ett intressant företag och vi ser fram emot samarbetet och möjligheten att kunna erbjuda våra konsulter roliga uppdrag hos dem.

Läs mer på: www.logent.se

Läs mer om PoG Woodys utbud på: www.pog.se

För mer information, kontakta Louise Strand Regionchef/Marknadschef på PoG Woody Bygghandel, e-mail: louise.strand@pog.se

eller 

Katarina Magnusson Distriktschef på Logent, e-mail: katarina.magnusson@logent

Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster som lagerhantering, tull och 4PL, Hamn och Kombiterminaler, Bemanningstjänster samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.5 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer.


About Logent

Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster som lagerhantering, tull och Transport Management, Hamn och Kombiterminaler, Bemanningstjänster samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.5 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer.