2022-01-21 12:47Press release

Logent rekryterar Erik Skotte som affärsområdeschef och VD för Bemanning & Rekrytering

Logent välkomnar Erik Skotte som ny affärsområdeschef och VD för Logent Bemanning och Rekrytering. Erik kommer senast från Insitepart där han arbetat som Head of Sales and Business Development. Innan Insitepart har Erik haft ledande roller inom försäljning på både Randstad och StudentConsulting. Erik kommer att rapportera till CEO Logent Group, Mats Steen.

Vi är glada och stolta över att välkomna Erik Skotte som affärsområdeschef och VD för Logent Bemanning och Rekrytering. Med sin starka branschkunskap och sitt affärssinne kommer Erik att vara ett stort tillskott för koncernledningen och för Logents fortsatta tillväxt. Vi ser en stark efterfrågan på marknaden och ser fram emot att kunna accelerera försäljningsarbetet ytterligare, säger Mats Steen, CEO Logent Group. 

Jag gillar utmaningarna som finns på marknaden och ser en potential där jag kan bidra i det Logent redan är väldigt bra på idag. I en stor koncern som Logent finns många befintliga affärer och kunder, till det adderas nya potentiella kunder vilket gör att jag ser en stor möjlighet att ytterligare stärka Logent på marknaden, kommenterar Erik Skotte.

Jag har stött på Logent på marknaden under alla mina år i branschen och jag ser fram emot att vara med att utveckla affären och bolaget in i framtiden. Branschen är snabbrörlig och det gäller att man hela tiden utvärderar sitt erbjudande för kunder, konsulter och kollegor, säger han vidare.   

När Erik inte jobbar spenderar han mycket tid med familjen och olika fritidsaktiviteter som skidåkning, golf och i sommar springer han Stockholm Maraton igen efter par års frånvaro från det.

Erik tillträder sin tjänst den 1 april.


About Logent

Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Lager- och Produktionslogistik, Transport Management, Tullhantering och Hamnverksamhet samt Bemanningstjänster och Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.8 mdr SEK, sysselsätter ca 3 000 personer och finns i Sverige och Norge.