2018-03-26 12:25Press release

Logent startar rekryteringsverksamhet inom Logistik

null

Logent är en helhetsleverantör inom logistiktjänster och unika på marknaden med sitt breda tjänsteutbud. Man är sedan tidigare etablerad leverantör av logistik- och bemanningstjänster och startar nu rekryteringsverksamhet för att kunna hjälpa kunder att rekrytera chefer och specialister. – Nu tar vi nästa steg och breddar verksamheten för att bli det naturliga valet för rekryteringstjänster inom logistikområdet. Marie-Louise Bååth har från 1 mars tillträtt som ansvarig rekryteringschef och jag är övertygad om att vår gedigna erfarenhet inom logistik och vårt etablerade personliga kontaktnätverk i kombination med hennes erfarenhet och kompetens som hon tar med sig in i bolaget kommer att attrahera våra kunder, säger Mats Steen, VD för Logent Group.

Marie-Louise Bååth kommer närmast ifrån Badenoch & Clark, Adecco Group, som senior rekryteringskonsult där hon har 10 års erfarenhet av rekrytering, främst av chefer och specialister.

- Det har saknats ett bolag specialiserat på rekrytering inom logistikområdet med ett tillhörande nätverk av chefer och specialister, att få möjlighet att vara med och starta upp Logent Rekrytering känns därför otroligt spännande! Alla vet idag hur kritiskt det är att inte hitta rätt medarbetare och kunna tillsätta tjänster och nyckelpositioner för att säkra framgång i en verksamhet. Det finns en fantastisk potential i att bygga upp rekrytering i ett starkt och växande bolag som Logent med en unik bas av samlad kompetens inom logistik och det stora nätverk av intressanta profiler och potentiella kandidater som finns. Logent rekrytering kommer att vara det bolag som är specialister på området inköp, logistik och supply chain. Vi kommer att kunna erbjuda våra kunder en god förståelse för deras verksamhet och en kompetent rekrytering av chefer och specialister där vi också har andra rekryteringstjänster som search och second opinion, säger Marie-Louise Bååth.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Välkommen att kontakta Logent och Marie-Louise Bååth på tel 070-722 77 59

marie-louise.baath@logent.se 

Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster som lagerhantering, tull och 4PL, Hamn och Kombiterminaler, Bemanningstjänster samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.5 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer.


About Logent

Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster som lagerhantering, tull och Transport Management, Hamn och Kombiterminaler, Bemanningstjänster samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.5 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer.