2018-10-29 10:12Press release

Logent växer i Kronobergs län och öppnar kontor i Tingsryd

null

Logent är en helhetsleverantör inom logistiktjänster och unika på marknaden med sitt breda tjänsteutbud. Nu startar Logent upp ett nytt kontor i Tingsryd för bemanning och rekrytering.

- Att starta upp ett nytt kontor i Tingsryd är ett naturligt och strategiskt beslut för oss på Logent då vi vill stärka vår konkurrenskraft på marknaden och lokala närvaron i länet. Vår målsättning är att vara nära våra kunder och konsulter på plats, säger Distriktschef Fredrik Andersson. 

- I samband med denna etablering så kommer vi att kunna leverera våra bemannings- och rekryteringstjänster i hela Blekinge och fortsatt i Växjö säger Marie-Louise Bååth, Rekryteringschef på Logent.

– Nu tar vi nästa steg och expanderar verksamheten i Kronoberg för att bli det naturliga valet för bemannings- och rekryteringstjänster inom logistik- och produktionsområdet säger Johan Wallmander, VD för Logent Bemanning.

Behöver du hjälp med bemanning och rekrytering? Välkommen att kontakta Logent och Fredrik Andersson på tel 070-410 63 79
fredrik.andersson@logent.se eller Marie Louise Bååth 070-722 77 59 marie-louise.baath@logent.se

Logent är auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag genom Almega, AEO-certifierade och certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Vi har i fyra år blivit utnämnda till gasellföretag av DI i Sverige och ett år i Norge. Läs mer på www.logent.se 

Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster som lagerhantering, tull och 4PL, Hamn och Kombiterminaler, Bemanningstjänster samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.5 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer.


About Logent

Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster som lagerhantering, tull och Transport Management, Hamn och Kombiterminaler, Bemanningstjänster samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.5 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer.