2021-04-30 11:09Press release

Nelly kommer att samarbeta med Logent inom bemanningstjänster

I år samlar Nelly hela sin organisation i Borås och flyttar logistiken till det nya automatiserade lagret i Nordskogen. För att säkra flexibilitet över tid, har Nelly valt att ingå ett samarbete där Logent kommer att vara huvudleverantör av bemanningstjänster.

 

– Vi är jätteglada och tacksamma för att vi får förtroendet från Nelly att samarbeta inom bemanning. Vi har stor erfarenhet inom e-handelssegmentet inom fashion och drift av automatiserade lager från befintliga samarbetspartners och vi har god förståelse för Nellys verksamhet från tidigare samarbeten så vi vet vad som krävs för att lyckas, säger Eric Sandgren, Vice President Business Development Logent Group.

 

Om Nelly:

Nelly är ett av Nordens mest älskade modevarumärken för unga kvinnor. Bolaget erbjuder en vibrerande modevärld till unga kvinnor, 15–25 år. Här är behovet stort av att känna sig fab varje dag. Det tillfredsställs genom utmanande och outsinlig inspiration med mode i egna varumärken och noga utvalda must-haves från en internationell portfölj. Bolaget har 1,2 miljoner kunder i Norden och omsätter 1,4 miljarder kronor per år. Nelly Groups aktier är noterade på Nasdaq Stockholm i small-capsegmentet med kortnamnet ”NELLY”.

 

För mer information, kontakta

Eric Sandgren, Vice President Business Development Logent Group på mobil 070-724 93 17 eller e-mail: eric.sandgren@logent.se


About Logent

Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Lager- och Produktionslogistik, Transport Management, Tullhantering och Hamnverksamhet samt Bemanningstjänster och Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.5 mdr SEK, sysselsätter ca 3 000 personer och finns i Sverige och Norge. Läs mer på: www.logent.se