2017-08-29 14:47Press release

Norsk Scania AS väljer Logent som ny samarbetspartner inom tull

null

Den 1 juni startade ett samarbete mellan Norsk Scania AS och Logent som innebär att Logent Customs blir tullagent för all Scanias import och export vid gränsen mellan Norge och Sverige.

Lene Grønlund, Sourcing Manager i Norsk Scania AS:”Kvaliteten, kompetensen och bra kostnadseffektiva rutiner, som gör att vi tillsammans kan utveckla våra rutiner, är anledningarna till vårt val av Logent Customs som tullagent.”

Patrik Andreasson, CEO Logent Customs AB: ”Scania är en av världens största tillverkare av tunga fordon varför vi på Logent är mycket glada och stolta över att Norsk Scania valt oss som samarbetspartner i Norge. Vår styrka är vårt gedigna kunnande inom tull samt vår spetskompetens inom Automotive. Tillsammans med vårt unika kundfokus hos medarbetarna på vårt Svinesundskontor skapar detta en mycket konkurrenskraftig helhetslösning för Norsk Scania.”

För mer information, kontakta:

Patrik Andreasson, CEO Logent Customs

E-mail: patrik.andreasson@logent.se

Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner med verksamhet i Norge och Sverige. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster som lagerhantering, tull och 4PL, Hamn och Kombiterminaler, Bemanningstjänster samt Konsultjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.5 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer.


About Logent

Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster som lagerhantering, tull och Transport Management, Hamn och Kombiterminaler, Bemanningstjänster samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.5 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer.