2017-09-27 07:30Press release

Nu kommer Witre och Logent med ett unikt erbjudande för att stärka kundernas logistik

null

Under hösten lanserar Witre och Logent ett nytt unikt erbjudande. De kunder som gör en större beställning av Witres varor erbjuds en kostnadsfri logistikkonsultation av Logent, med fokus att effektivisera sin logistikverksamhet i Sverige och Norge.

”Många av våra kunder är intresserade av att effektivisera sin logistik och hitta kostnadseffektiva lösningar. Logent är en spännande aktör, som gärna tänker innovativt och har stort fokus på att hitta den optimala logistiklösningen för sina kunder. Den inställningen gillar vi på Witre, och därför blev valet av samarbetspartner enkel. Vi har sedan tidigare god erfarenhet av Logent, då vi redan samarbetar inom vår transportlogistik. Logent är en heltäckande logistikpartner med lång erfarenhet och bred kompetens, och vi ser mycket fram emot att kunna göra ett gemensamt erbjudande till våra kunder,”säger Fredrik Reis, Nordic Marketing Manager Witre.

Daniel Szirányi, Head of Logent Group Business Development: ”Samarbetet med Witre känns otroligt spännande. Vi på Logent har engagerade medarbetare som gör allt för att hitta den bästa logistiklösningen för våra kunder. Witre är ett företag som också gillar att tänka nytt, har ett stort engagemang och fokus på att hitta nya affärsmöjligheter för sina kunder. Logent kan, med sitt breda tjänsteutbud, hjälpa kunder på många sätt tvärs hela supply chain området. Detta innovativa samarbete stärker kunders konkurrenskraft genom att snabbt identifiera problemområden inom logistik som ska förbättras eller utvecklas.”

Här kan du läsa mer om erbjudandet Kostnadsfri Logistikkonsultation.

För mer information, kontakta Fredrik Reis, Nordic Marketing Manager Witre, e-mail: fredrik.reis@witre.se eller Daniel Rhedin, Head of Consulting Logent, e-mail: daniel.rhedin@logent.se


Witre Manutan är det kompletta varuhuset inom arbetsplatsutrustning för industri, lager och kontor. Med marknadens bredaste utbud från ledande tillverkare och medarbetare som kan sin sak och brinner för att hjälpa till är Witre en leverantör som skapar bra arbetsmiljö och fungerande dagar på jobbet. Witre Manutan finns i hela Norden och ingår i den europeiska koncernen Manutan, med fler än 200 000 produkter i sortimentet.

Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner med verksamhet i Norge och Sverige. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster som lagerhantering, tull och 4PL, Hamn och Kombiterminaler, Bemanningstjänster samt Konsultjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.5 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer.


About Logent

Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster som lagerhantering, tull och Transport Management, Hamn och Kombiterminaler, Bemanningstjänster samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.5 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer.