2019-11-13 08:36Press release

ORGANISATIONSFÖRÄNDRING PÅ LOGENT

Johan Wallmander, tidigare VD för Logent Staffing & Recruitment, har utnämnts till VP Cooperate Development. Johan kommer att ansvara för Logents framtida strategiska geografiska expansion utanför dagens befintliga marknader, Sverige och Norge.

Detta är en viktig del i Logents tillväxtstrategi, säger CEO Logent Mats Steen.

Patrik Engh har utsetts till ny VD för Logent Staffing & Recruitment. Patrik är sedan tidigare även VD i Logent Customs AB. Patrik har tidigare bl.a. arbetat 18 år på Adecco, där han under de sista 9 åren ansvarade för affärsområdet Industri och Logistik. Han kommer senast från truckföretaget Jungheinrich Svenska AB. 

Jag är övertygad om att Patrik med sin gedigna bakgrund kommer att fortsätta den mycket positiva utveckling vi har sett inom Staffing & Recruitment, säger CEO Logent Mats Steen

 För mer information, kontakta johan.wallmander@logent.se eller patrik.engh@logent.se


About Logent

Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Lager- och Produktionslogistik, Transport Management, Tullhantering och Hamnverksamhet samt Bemanningstjänster och Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.5 mdr SEK, sysselsätter ca 3 000 personer och finns i Sverige och Norge.